Üyelik Bilgileri

Sipariş verebilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra ödeme ve taksit seçeneklerini belirleyerek siparişinizi tamamlayabilir, seçtiğiniz paket içeriğine göre hemen hizmet almaya başlayabilirsiniz.
Satın alma işlemine devam edebilmek için lütfen aşağıdaki seçeneklerden size uygun olanını seçiniz
YKS - TYT AYT TS Video Ders

16789   + kdv

14907 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 357,00 TL
Matematik ve geometri derslerinde 115 saatlik özel derslerle sağlam bir temel oluşturun. Türkçe ve edebiyat alanında ise 90 saatlik video derslerle dilin inceliklerini öğrenin ve okuma-anlama becerilerinizi geliştirin. Kimya, biyoloji, fizik, coğrafya ve tarih derslerinde toplam 300 saati aşkın video derslerle konuları kapsamlı bir şekilde öğrenin.2024 YKS - TS Video Ders Programı, 540 saatlik kapsamlı ders programıyla tam hazırlık yapmanızı mümkün kılar. Ayrıca, geniş ders arşivi ve güncel PDF kaynaklarla eksiklerinizi giderebilir ve öğrenme sürecinizi destekleyebilirsiniz. 7/24 canlı destek hizmeti ile her zaman yanınızdayız. ÖSYM güncel müfredatına uyumlu 23 özgün deneme sınavı ile hazırlığınızı test edin ve sınav stratejilerinizi geliştirin. Tüm bu kaynaklara sınırsız erişim imkanıyla sınava kadar hazır olun!
75 Saat Matematik Video Ders + 40 Saat Geometri Video Ders: Derinlemesine bilgi sahibi olmanız için özel olarak hazırlanmış dersler ile sağlam bir temel oluşturarak, sınavlarda yüksek puanlara ulaşabilirsiniz.
60 Saat Türkçe Video Ders + 30 Saat Edebiyat Video Ders: Dilin inceliklerini öğrenmenizi sağlayacak, Okuma ve anlama teknikleriyle sınavlarda fark yaratabilirsiniz.
30 Saat Kimya Video Ders
50 Saat Biyoloji Video Ders
50 Saat Fizik Video Ders
80 Saat Coğrafya Video Ders: Stratejik öğrenme yöntemleriyle sınavda yüksek puan hedefleyin
125 Saat Tarih Video Ders: Tarih konularını ayrıntılı anlatımlar ve zengin içeriklerle öğrenin.
Toplam 540 Saat 2024-2025 YKS - TS Video Ders: Kapsamlı ders programımızla tam hazırlık yapmanız mümkün.
2022-2023-2024 YKS Kursu 670 Saat Hazır Video Ders ve Dokümanları: İstediğiniz zaman tekrar yapabileceğiniz geniş ders arşivi.
Genel Toplamda 1210 Saat YKS TS Dersi
ÖSYM Güncel Müfredat ile Uyumlu 23 Özgün Deneme Sınavı
Konu Anlatımı & Soru Çözümleri
Güncel PDF Kaynaklar & Sınırsız Video Tekrar
7/24 Canlı Destek
Sınava Kadar Tüm Kaynaklara Sınırsız Erişim!

Sipariş Özeti

2024 - 2025 YKS TYT AYT YDT Online Kursu
Başlama Tarihi: Kayıt Olduğunuz Tarih
Kullanım Süresi: Bir Sınav Dönemi
Paket İçeriği: 1210 Saat
Eğitmen: Efe Rıdvan Koçyiğit, Hasan Soysal, İlknur Demirci, Müge Şenöz, Mustafa Aksoy, Taha Kemal Şile, Tülin Duyan, Ümit Hoca, Zeynep Geylan,

Paket:

YKS - TYT AYT TS Video Ders
Kdv Dahil Toplam (%20) 17.888 TL

Yorumlar